8 اصول چیدمان تابلوها بر دیوار

"یک عکس تنها زمانی کامل می شود که جای خود را روی دیوار پیدا کند."

فرقی نمی کند که میخواهید یک تابلو به دیوار آویزان کنید یا چند عدد ، در ادامه شما را با چند قانون اساسی نحوه چینش تابلو بر دیوار آشنا می کنیم و نمونه های موفقی را به شما نشان می دهیم تا بتوانید آویز مناسب خود را پیدا کنید و خانه یا گالری شما یک چینش منحصر به فرد داشته باشد.

 

۱.چیدمان تک تابلو

یک عکس را می توان به راحتی به دیوار آویزان کرد. مرکز تصویر باید در ارتفاع 1.55 متری از سطح زمین قرار گیرد. این ارتفاع ایده آل برای رساندن نقوش به سطح چشم است. بنابراین افراد با قد متوسط ​​تصویری در میدان دید عالی دارند. یک اشتباه رایج این است که تصاویر را خیلی بالا قرار دهید.

۲ . چیدمان خطی – افقی

ساده ترین شکل چیدمان، جهت گیری روی یک خط افقی است. این روش به ویژه برای تابلو هایی با اندازه یکسان مناسب است. تابلو ها با ارتفاع های مختلف باید در لبه پایین یا در وسط تراز شوند. در حالت ایده‌آل، مرکز تصاویر باید تا زمین 1.55 متر تراز شود. این ارتفاع ایده آل برای رساندن نقوش به سطح چشم است. به هیچ عنوان نباید تابلو ها بالاتر از خطوط بالایی درها یا پنجره ها آویزان شوند.چیدمان افقی در طراحی دیوار کلاسیک مورد استفاده قرار میگیرد و در اتاق با سقف های بلند بسیار شیک به نظر می رسد.

۳ . چیدمان خطی – عمودی

افقی یا عمودی نصب کردن تابلو دیواری به اندازه دیوار شما بستگی دارد. اگر دیوار شما بزرگ است پیشنهاد ما نصب تابلوها به صورت افقی است و در صورت کوچک بودن دیوارها نصب عمودی توصیه می‌شود.

۴ . چیدمان شبکه ای

در این نوع چیدمان تابلوهای دیواری شما در ردیف‌ها و ستون‌های منظم قرار می‌گیرند. شما در این نوع طراحی می‌بایست مانند چیدمان قبلی به نظم و تقارن توجه ویژه‌ای داشته باشید.این نوع چیدمان بیشتر برای تابلوهایی با اندازه یکسان کاربرد دارد و استفاده از آن زمانی پیشنهاد می‌شود که تعداد تابلو دیواری شما زیاد باشد.
چیدمان شبکهای انعطافپذیری بالایی دارد و می‌توان از آن برای دکوراسیون دیوارهای بزرگ و کوچک استفاده نمود. همچنین شما می‌توانید با توجه به اندازه دیوار مورد نظرتان تعداد تابلوها را کم و زیاد کنید.در نظر داشته باشید این چیدمان برای تابلو با طرح های مرتبط استفاده می شود. اگر از تصاویر کاملاً متفاوت استفاده می کنید، این تفاوت در تصویر باید به طور مداوم در تابلو ها حفظ شود.

۵ . چیدمان خوشه ای

شما در این نوع طراحی برای انتخاب چیدمان تابلوها میتوانید آزادانهتر عمل کنید و محل قرارگیری هر تابلو دیواری را با توجه به فضای موجود بر روی دیوار، از پیش بر روی کاغذ ترسیم نمایید. این چیدمان با وجود نظم خاصی که در آن وجود دارد، بر خلاف دو چیدمان قبلی نامتقارن بوده و همین موضوع زیبایی آن را دو چندان می کند. مهمترین مزیت چیدمان خوشهای این است که شما میتوانید از آن برای چیدن تابلوهایی با اندازههای متفاوت استفاده کنید. همچنین یکی دیگر از ویژگیهای جادویی این نوع چیدمان قابلیت اضافه نمودن تابلوهای جدید به آن است به گونهای که ساختار کلی چیدمان تغییر اساسی نخواهد داشت.
در این نوع چیدمان بسته به اندازه دیوار و فضای خالی بین تابلوها شما می‌توانید از کل دیوار یا قسمتی از آن برای چیدن تابلو دیواری استفاده کنیددر چیدمان خوش‌های محدودیت زیادی برای شما تعریف نشده است اما باید توجه داشته باشید که فاصله بین تابلوها را به درستی انتخاب کنید تا مجموعه شما زیبایی خود را حفظ نماید.

۶ . چیدمان به سبک سالن

سبک سالنی یکی از محبوبترین چیدمانها است که برگرفته از چیدمان نقاشیهای قرن 18 میلادی دانشگاههای لوور میباشد. در این سبک شما با پوشاندن کل دیوار سالن به چیدمان تابلو دیواری خود نظم خاصی میبخشید. این چیدمان بسیار چشمگیر بوده و مانند سبک خوشهای برای چیدن تابلو دیواری با سایز متفاوت، بسیار مناسب است.این سبک طراحی برای چیدمان تابلوهایی با تعداد زیاد به دلیل پر کردن کل فضای دیوار مناسب میباشد. با اجرای این چیدمان شما حس خواهید کرد که فضای اتاق کوچکتر شده است اما از نظر ما این چیز بدی نیست زیرا باعث صمیمی و دنجتر شدن فضا خواهد شد.
شما میتوانید این چیدمان را در اتاقهای کوچک یا بزرگ پیادهسازی کنید اما پیشنهاد #هورنگ استفاده از آن در فضاهایی با سقف بلند میباشد. شما می‌بایست در این نوع چیدمان به محل مبلمان خود توجه ویژه‌ای داشته باشید زیرا ممکن است برخی از تابلوها پشت مبل قرار گرفته و مخفی شوند. بنابراین توصیه می‌شود پیش از چیدمان سالنی به محل قرارگیری مبلمان خود توجه داشته باشید.

۷ . چیدمان بر روی قفسه ها

در این نوع چیدمان تابلوها به دیوار متصل نمیشوند و محل قرارگیری آنها روی قفسههای از پیش نصب شده خواهد بود.
این چیدمان برای کسانی مناسب است که میخواهند دائماً تابلوها و محل قرارگیری آنها را تغییر دهند. در این نوع چیدمان دیگر نیازی به زخمی کردن دیوارها یا اختصاص فضای زیاد برای هر تابلو نیست. یکی دیگر از مزیتهای این نوع چیدمان این است که شما میتوانید تابلوهای کوچک را جلوی تابلوهای بزرگتر استفاده کنید که این کار باعث افزایش جذابیت چیدمان شما خواهد شد.
این نوع چیدمان به اندازه قفسهای که استفاده میکنید بستگی دارد و اندازه دیوار در این سبک طراحی اهمیت زیادی ندارد. چیدمان قفسهای محدودیت زیادی نداشته و بسیار انعطاف پذیر است و شما میتوانید هر زمان که خواستید جای تابلوها را بدون هیچ دردسری تغییر دهید.

۸ . چیدمان تکیه به دیوار 

در این نوع چیدمان شما باید تابلو دیواری یا اثر هنری خود را روی زمین قرار داده و آن را به دیوار تکیه دهید. این روش انعطاف‌پذیری چیدمان قفسه‌ای را با اندکی تفاوت به شما ارائه خواهد داد.
در این سبک طراحی نیازی به سوراخ کردن دیوار نیست اما علاوه بر فضای دیوار می‌بایست به فضای خالی کف نیز توجه کنید. همچنین باید توجه داشته باشید که این چیدمان برای آثار هنری بزرگ مناسب است. چیدمان تکیه به دیوار نیز مانند سبک سالن در صورتی که در جای مناسبی استفاده شود، می‌تواند چشمگیر و جذاب باشد. اگر بچه کوچک و حیوانات خانگی در منزل دارید، این نوع چیدمان برای شما مناسب نیست و پیشنهاد ما برای شما استفاده از چیدمان‌های دیگر است.

hoorang

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *